ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Δωρεές

Οι δωρεές τεκμηρίων στο Μουσείο που σχετίζονται με την ιστορία της εκπαίδευσης και τη σχολική ζωή αποτελούν ένα σημαντικό έρεισμα ανατροφοδότησης της αποστολής και του έργου του.

Από το έτος 2009, επί Νομαρχίας Γρηγορίου Αρχοντάκη δεν έχει πραγματοποιηθεί τιμητική ευχαριστήρια εκδήλωση προς τους δωρητές για λόγους ασάφειας της νομικής μορφής του Μουσείου. Όμως οι δωρεές συνεχίστηκαν με πολλή αγάπη στο όραμα του Μουσείου από πρόσωπα που δεν καταγράφηκαν επίσημα στα αρχεία του Μουσείου. Ο Σύλλογος Φίλων έχει αποσπασματικά εκφράσει ευχαριστίες στους δωρητές που έχουν προσφέρει πολύτιμα ενθυμήματα της σχολικής ζωής στις συλλογές του Μουσείου.

Αριστερά έργο-δωρεά της ζωγράφου Χριστίνης Κανιτσάκη, δεξιά έργο-δωρεά της ζωγράφου Φωτεινής Δρογγίτη.

Το λεύκωμα της ΑΝΝΑΣ δωρεά του Λεωνίδα Μανωλικάκη είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Οι δωρητές επιπλέον αποκτούν προνόμια που αφορούν σε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε 1 από τα προσφερόμενα ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ή σεμινάρια ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Δείτε σχετικά:

Το Μουσείο απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς όλους και όλες που το εμπιστεύτηκαν. Στη νέα εποχή του Μουσείου επανέρχεται το θέμα των δωρεών με ένα νέο τυπικό που διασφαλίζει την καταγραφή και τεκμηρίωση του υλικού που παραχωρείται μέσω της ομάδας Επιστημονικού Έργου του και του Δ.Σ της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ.

Σκοπός του Μουσείου να αξιοποιεί τις δωρεές δημιουργώντας σχετικές παιδαγωγικές δράσεις που ενδυναμώνουν τη βιωματική σχέση με το κοινό του.

Φόρμα Επικοινωνίας για Δωρεά

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας να προσφέρετε στο Μουσείο Σχολικής Ζωής. Για τη διαδικασία της δωρεάς είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και το Μουσείο θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να σας εξηγήσει τα απαραίτητα τυπικά βήματα που προϋποθέτουν πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής μέσω της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

TOP